torsdag 5. februar 2009

Ny nettbutikk: Silisium.org

"Butikken er liten, og er ment til å være en nisjebutikk. Den vil ha en hel del blonder, charms og perler - og noe diverse scrapbookingsaker. Hovedformålet med den er å selge hjemmelagde kort - både mine, og kanskje dine?"

Silisium
ønsker å spre det glade budskap med en flott blog candy! Frist 6.feb.

5 saker som gjør meg glad :o)

Var inne på bloggen til Zarischka, der var det link til Maries side, hun utfordrer oss å fokusere på de gode ting i livet - hvilket jeg synes er kjempebra!


5 gleder idag: (utenom familien)
1. Venner som kom på middagsbesøk
2. Ble ferdig med et kort til en venninne - og ble fornøyd :)
3. Fikk verdens søteste smil fra mitt fadderbarn
4. Renten er gått ned -og det merkes :)
5. Har laget meg en Matblogg

Webster´s Home

Kom over disse flotte arkene hos Webster´s Pages. Håper de kommer til Norge!
"We want you to have this collection FREE . . . keep reading! :o) . . . we are proud to share with you one of our newest collections "Magical Wishes". This was designed from our family to yours so we hope you enjoy it as much as we did designing it. It was my first collection designed & was a ton of fun to create. I hope you feel the giggles & silly attitudes we had putting into this"

Sukkersötts utfordring # 26, Ett Trykk


Utfordringen går ut på å lage et bursdagskort hvor datoen er et sentralt pynteelement på kortet. Ekstrautfordring: Inkluder et gavekort.
Premien hos Sukkersött er sponset av Ett Trykk





Det er alltid like spennende hver gang å se hvordan resultatet blir. Denne gang måtte jeg bare ha grønt som bakgrunnsfarge - så var det å finne tilbehøret.. Fant ut at det passet godt med rødt til og heldigvis hadde jeg mønsterpapir som gikk i rødt, og så fikk jeg brukt den nye Spellbindersmaskinen min :o) Brukte litt tid på resten av pyntingen, men ble fornøyd med resultatet til slutt.